La Fundació

La Fundació té per missió la creació d’una centre de desenvolupament gastronòmic i cultural, que tingui en compte el protegir la biodiversitat divulgar la cultura gastronòmica i promoure i desenvolupar l’agricultura ecològica així com un model d’alimentació sostenible, dinamitzant i visualitzant la cohesió del territori, amb voluntat de tenir un impacte en les dinàmiques d’integració social.

Les àrees d’actuació seran les següents:

 

1 DIVULGACIÓ DEL PATRIMONI GASTRONÒMIC CATALÀ

2 FORMACIÓ I ASSESSORAMENT EN L’AMBIT DE CUINA CATALANA

3 INNOVACIÓ I RECERCA

4 DESENVOLUPAMENT I XARXA LOCAL

5 PRESERVACIÓ I PROMOCIÓ DEL PATRIMONI GASTRONÒMIC NATURAL, CULTURAL, MATERIAL I IMMATERIAL

6 DIFUSIÓ DEL PROJECTE

 

Així mateix, de cada Àmbit d’actuació es deriven actuacions concretes, amb objectius específics i indicadors d’impacte, que serviran per atènyer els objectius generals descrits.

Descarregar pla estratègic