Actualitat

CARGOLS

20 Septiembre 2022 - Tarda d’agost, darrera el montsec i per el Coll d’Orenga, arriba l’aire que augura una tronada d’aquelles que refresquen l’ambient ...

BACALLÀ

20 Septiembre 2022 - De petit, no vaig ser un gran menjador i davant meu, a casa, anaven passant deliciosos plats, que jo amb la meu poc apetit, anava perdent, però ...

LA TÒRTORA

20 Septiembre 2022 - La tórtora o tórtora vulgar (Streptopelia turtur) és un petit i àgil ocell de l'ordre dels columbiformes comú ...

La cultura gastronòmica, un patrimoni que ens enriqueix

20 Septiembre 2022 - Com a professional de la gastronomia sento una necessitat increïble per enriquir-me a nivell cultural, cosa que ajuda el meu intel·lecte i, ...

LA TECA I D'ALTRES REFLEXIONS QUE S'EN DERIVEN

20 Septiembre 2022 - El gran cuiner Ignasi Domènech i Puigcercós, Manresà, cuiner, gastrònom i escriptor. A qui, se l’hauria de tindre ...

POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT A LA CATALANA

20 Septiembre 2022 -  Aquest es d’aquells plats que es porten a l’Adn, podria dir que es el plat que he vist cuinar mes vegades a casa, amb aquella greixonera ...

L'univers no es res sense la vida i tot el que viu s'alimenta

20 Septiembre 2022 - Amb aquest aforisme, comença Messieur Anselme Brillat-Savarin, el seu famós, "Physiologie de Goût".  Advocat, politic, ...