Actualitat

Bot acollirà la 3a Fira de Micropobles el 16 de novembre

La tercera edició de la Fira de Micropobles tindrà lloc el proper dissabte 16 de novembre a Bot (Terra Alta) de 10h a 14h. La Fira busca ser un cop més un espai de trobada per mostrar el patrimoni, atractius i projectes dels vostres municipis a la ciutadania i, alhora, trobar-nos i aprofundir en el coneixement dels micropobles catalans.

Els ajuntaments disposaran d’un estand propi on oferir informació del municipi i està obert a a convidar-hi a productors i creadors locals perquè puguin donar a conèixer i exposar productes i experiències. Aquestes poden ser culturals, turístiques, sobre patrimoni natural, productes artesans o altres. Paral·lelament es disposarà d’un espai on al llarg del matí s’hi podran dur a terme presentacions, tastos o altres accions pel públic assistent. La data límit per realitzar la inscripció a la Fira serà el dijous 25 d’octubre de 2024. Podeu fer-ho a través del següent formulari.

A l’edició de 2023 de la Fira de Micropobles celebrada a Planoles es va reunir a més de 3.500 persones i es va comptar amb la participació de vint-i-cinc micropobles d’arreu de Catalunya.