Actualitat

La Festa Major de El Prat comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’activa la campanya “Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”. L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d’erradicar els comportaments i les agressions sexistes i LGTBIfòbiques de la nostra Festa Major i també de la societat.

Punt Lila

Durant els dies 27 i 28 de setembre, en horari nocturn (de 22 a 5:30 h de la matinada  divendres i de 21:30 a 5 h de la matinada del dissabte),  a l’espai de la Zona Jove Estació s’instal·larà un Punt Lila per tal de centralitzar les accions de sensibilització i d’atenció de la campanya.

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d’erradicar els comportaments i les agressions sexistes i LGTBIfòbiques de la nostra Festa Major.

A la carpa del Punt Lila, també hi haurà díptics informatius amb un seguit de recomanacions a tenir en compte en cas de trobar-se davant d’alguna situació de sospita o agressió sexista. Podeu llegir les recomanacions en cas de presenciar una agressió en aquest enllaç.